NAAR BOVEN

Development

WAT MAAKT ERBEVA DEVELOPMENT UW IDEALE PARTNER?

WAT MAAKT ERBEVA DEVELOPMENT UW IDEALE PARTNER?

EXPERTISE
NETWERK
ONAFHANKELIJK
PARTICIPATIE

WAT ZIJN DIENSTEN DIE ERBEVA DEVELOPMENT AANBIEDT?

N

Nieuwbouw

Als projectontwikkelaar met oog voor mens en maatschappij, realiseren wij vernieuwende projecten. We durven grensverleggend en creatief te zijn, het oplossen van complexe vastgoedvraagstukken is waar onze kracht ligt. Projecten plaatsen wij altijd in een breder perspectief, wat ze financieel en maatschappelijk duurzaam maakt. Onze relaties roemen onze onconventionele aanpak. Zij weten dat wij wél kansen zien in - op het oog - onmogelijke opgaven.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Een development partner die participeert!

Wij onderzoeken van elk project nauwkeurig de kansen, maar ook de risico’s. Wij doen een gedegen haalbaarheidsanalyse en adviseren onze cliënten eerlijk hierover. Ook als een project weinig kans van slagen heeft, zullen wij dit melden; wij tekenen het plaatje niet rooskleuriger dan het is. Ook begeleiden wij u van begin tot eind in het proces, en zullen wij niet halverwege afhaken. Om dit alles kracht bij te zetten, is Erbeva altijd bereid om met ons eigen vermogen te participeren in een project, indien door u gewenst. Op die manier staan alle neuzen dezelfde kant op, en staan wij naast u in de uitdaging.

Wat zijn de stappen binnen het nieuwbouw proces?

T

Transformatie

Heeft u een gebouw dat jarenlang een bepaald doel heeft gediend, maar wilt u er nu voor gaan zorgen dat het een ander doel krijgt? U kent het vast wel. Fabriekshallen waar winkels in komen, oude scholen die worden omgetoverd tot woningen. Bij Transformeren geven we een gebouw een tweede leven. Een projectmatig proces, creativiteit en denken in mogelijkheden zorgen voor rendabele projecten. Wij geven verouderd of incourant vastgoed een tweede leven. Vaak is deze oplossing rendabeler en duurzamer dan nieuw bouwen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij leveren een passend plan

Elke mogelijke transformatie-opgave beoordelen we uitgebreid. Welke elementen nemen we mee in onze analyse vooraf, wat betekent dit voor de uiteindelijke realisatie van het project en hoe zorgen we ervoor dat de toekomstbestendigheid is gewaarborgd? We bekijken de mogelijkheden en onmogelijkheden. Denk aan de lokale markt, het pand zelf, de stakeholders en de regelgeving. Na onze analyse blijkt transformatie steeds vaker een reële optie.

Wat zijn de stappen binnen het transformatie proces?

ERBEVA Development Projecten

Vrij wonen in de buurt van Madestein en Vroondaal

Ontwikkeling van 6 moderne en luxe vrijstaande woningen in Monster, op de grens van Den Haag en het Westland in een rustige, natuurrijke en groene omgeving. Op steenworp afstand van recreatiegebied Madestein en grenzend aan de villawijk Vroondaal, op eigen grond en met een ruime tuin. Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom dit nieuw project? Schrijft u dan snel in en ontvang onze nieuwsbrieven.

Hof van Madestein

Comfortabel wonen aan de Laan van Meerdervoort

Turn key appartementen te huur aan de karakteristieke Laan van Meerdervoort in Den Haag. Midden in de stad, met alle voorzieningen in de omgeving, maar toch een goede bereikbaarheid en een stukje rust. Dichtbij scholen, op fietsafstand van het strand, Randstadrail voor de deur, en een gezellige omgeving. Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen rondom dit nieuw project? Schrijft u dan snel in en ontvang onze nieuwsbrieven.

Meerdervoortseslag

Development Services

Heeft u interesse of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Nieuwbouw

ERBEVA Development
development@erbeva.nl

Transformatie

ERBEVA Development
development@erbeva.nl

Heeft u directe ondersteuning nodig?

Laat u uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaand nummer. Lees hier meer over onze directe ondersteuning.

  070 345 95 59 info@erbeva.nl Daguerrestraat 163 2561 TR Den Haag
  a
  Get In Touch With Us Today

  Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

  +585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
  fb tw in