NAAR BOVEN

Construction

WAT MAAKT ERBEVA CONSTRUCTION UW IDEALE PARTNER?

WAT MAAKT ERBEVA CONSTRUCTION UW IDEALE PARTNER?

SPECIALISTEN
ERVARING
HELDER
DUURZAAM

WAT ZIJN DIENSTEN DIE ERBEVA DEVELOPMENT AANBIEDT?

N

Nieuwbouw

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor uw nieuwbouwwoning kunt u bij Erbeva terecht. Wij voeren voor u zowel de ruwbouw en de afbouw uit. De kennis en kunde van ons personeel, gecombineerd met onze ervaring, staat garant voor een passende oplossing op basis van uw wensen. Wij denken altijd met u mee en geven u advies, voor, tijdens en na het bouwproces. In samenwerking met Erbeva Development realiseren wij ook turn-key oplossingen voor nieuwbouw op nieuw te ontwikkelen grond. Het liefst ontzorgen we u volledig, maar ook als u uw eigen architect en constructeur of een andere ontwikkelaar in de arm genomen hebt, kunnen wij u van dienst zijn met de bouw.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Is nieuwbouw altijd goedkoper dan bestaande bouw?

Of een nieuwbouwwoning uiteindelijk goedkoper is dan een bestaande woning, hangt af van de aanpassingen die u wilt aanbrengen en de standaard van de faciliteiten. Wij kijken daarom niet alleen naar de prijs, maar ook wat u er voor terugkrijgt. In een nieuw gebouwde woning kunt u precies de ruimtes indelen zoals u wenst. De keuken, badkamer, aansluitingen zijn precies waar en hoe u die wilt. ERBEVA maakt voor u een analyse van de nieuwbouwwoning, vergeleken met vergelijkbare bestaande woningen, zodat de verschillen inzichtelijk zijn.

Hoe zit het met de garantie?

ERBEVA Construction werkt uitsluitend met partijen die hun werk garanderen en aangesloten zijn bij garantiefondsen. Daarnaast bieden wij altijd een garantiecertificaat op de nieuwbouwwoning, zodat u er zeker van bent dat de woning altijd wordt afgebouwd volgens afspraak, wat er ook gebeurt.

A

Aanbouw

Wilt u een grotere woning of kantoor, maar is verhuizen geen optie? Dan kunt u ook denken aan het vergroten van uw huidige ruimte. Door een serre, dakkapel, bijkeuken of zelfs een garage of extra verdieping, creëert u eenvoudig meer ruimte in uw huis of bedrijfspand. Daarnaast betekent een aanbouw vaak een waardevermeerdering van uw huidige object. Aanbouw is een populaire oplossing voor met name (kleinere) woningen, omdat het een kostenefficiënte manier is om relatief veel meer ruimte te creëren. Vaak wordt aanbouw niet in overweging genomen, omdat er veel bij komt kijken en men er tegenop kijkt. U heeft vaak een omgevingsvergunning van de gemeente nodig voor een dergelijke verbouwing, u heeft tekeningen nodig, constructieve berekening, een goed overzicht van de kosten en materialen, en natuurlijk een planning, alvorens u iemand kunt laten bouwen. Erbeva Construction ontneemt u al deze zorgen. Wij lossen het op voor uw, van begin tot eind. Wij verzorgen zelf de tekeningen en berekeningen, het vergunningstraject, de afwerking en de oplevering. U hoeft alleen te zeggen wat u wilt, wij denken met u mee en adviseren u over een oplossing, en voeren het vervolgens uit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Mag ik alles zomaar aanbouwen?

Vaak moet u bij de gemeente een vergunning aanvragen voor een aanbouw, zoals een uitbouw of een dakkapel. ERBEVA verzorgt voor u het volledige vergunningstraject, alvorens wij de aanbouw realiseren.

Zijn er constructietekeningen nodig voor een aanbouw?

Onze constructeurs nemen samen met u uw wensen door. Als de aanbouw dusdanig groot of complex is dat er een tekening vereist is, kunnen onze architect en technisch tekenaar daarbij assisteren. U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken hierover.

V

Verbouw

Een verbouwing is een wijziging van de bestaande situatie. U kunt hierbij denken aan een verandering van de gebruikte materialen (tegels, vloeren, verf), maar ook aan een andere indeling van een kamer. Voor zowel de grote als kleine verbouwklus kunt u bij Erbeva Construction terecht. Wij adviseren u over de werkzaamheden, de materialen en de functie. Wilt u iets in oorspronkelijke staat terugbrengen (restauratie) of juist vernieuwen en moderniseren (renovatie)? Misschien moet er alleen iets gerepareerd worden. Ook als u alleen iets gesloopt of verwijderd en afgevoerd wilt hebben, is dat mogelijk. Geen klus te groot, geen wens te klein.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat is een bestek precies?

In het bestek staat precies omschreven wat er is overeengekomen om te verbouwen. Het biedt een gedetailleerd overzicht van de uit te voeren werkzaamheden, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

Moet ik mijn huis uit tijdens een verbouwing?

Het liefst ontzorgen wij u volledig en willen wij dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de verbouwing. Als dat betekent dat u uw woning tijdelijk wilt verlaten, dan zorgen wij dat u in een volledig opgeleverd en opgeruimd huis terugkomt. Maar ook als het nodig is dat u thuis blijft tijdens de verbouwing, zullen wij er alles aan doen om zo min mogelijk overlast te bezorgen.

O

Onderhoud

“Voorkomen is beter dan genezen”, luidt het welbekende gezegde. Om onnodige reparaties te voorkomen adviseren wij regelmatig onderhoud te plegen aan gevoelige onderdelen in uw woning of kantoor, waarvan u veel hinder ondervindt als deze niet meer werken. Wij hebben jarenlange ervaring met onderhoudsplannen en kunnen u op maat adviseren. Onderhoud aan CV-ketels, leidingen, mechanische ventilatie en elektrische installaties, maar ook tijdig onderhouden van kozijnen en glas is geen overbodige luxe. U kunt verschillende onderhoudscontracten afsluiten om zorgeloos van uw woning of kantoor gebruik te kunnen maken. Vaak levert dit op lange termijn ook een aanzienlijke financiële besparing op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Heb ik met een onderhoudscontract ook hulp bij storingen?

Al onze onderhoudscontracten bevatten naast het jaarlijks onderhoud ook een storingsservice. Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw CV-ketel niet werkt of de stroom is uitgevallen, dan komen wij kosteloos langs om het probleem te verhelpen.

Doen jullie ook onderhoud aan de buitenkant van het huis?

Jazeker, onderhoud van de buitenkant van de woning is bijna net zo belangrijk als aan de binnenkant. Het schilderwerk, bijvoorbeeld van houten kozijnen, dient na een aantal jaar opnieuw gedaan te worden, om schade te voorkomen. Ook adviseren wij af en toe de dakgoten te reinigen.

R

Reparatie en Spoed

Helaas komt het voor dat er iets kapot gaat. Vaak gaat het dan om problemen met elektriciteit, verwarming of de waterleiding. Wij begrijpen dat u dat snel opgelost wilt hebben, en wij maken dat voor u in orde. Wij kunnen u 24 uur per dag, 7 dagen per week van dienst zijn bij spoedgevallen via ons speciale spoednummer. Wij beoordelen de prioriteit en komen altijd naar u toe. Ook al is niet alles direct te repareren, onze aannemers zorgen er zo goed mogelijk voor dat u op korte termijn weer gebruik kunt maken van hetgeen kapot is. Daarnaast maken we met u direct een vervolgafspraak voor vervanging of reparatie van onderdelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat betekent spoed?

Onder spoed verstaan wij gevallen die voorkomen dat u op een normale verder kunt verblijven in uw woning. U kunt hierbij denken aan lekkage, stroomstoring of het uitvallen van de verwarming. Ook als u uw woning niet kunt betreden kunt u ons bellen met spoed voor onze slotenservice.

Wat moet ik doen als ik denk dat ik lekkage in huis heb?

Controleer eerst of de lekkage voor of na de watermeter zit. U kunt dit doen door alle kranen dicht te zetten en vervolgens te kijken of het radertje van de watermeter nog beweegt. Als deze niet stilstaat, belt u ons dan direct op.

Ik ruik een gaslucht, wat nu?

Ruikt u gaslucht of vermoedt u een gaslek? Open alle ramen en deuren en draai de hoofdgaskraan dicht. Bel het Nationaal storingsnummer 0800-9009 (24 uur per dag bereikbaar) en meld de gaslucht. U kunt vervolgens ERBEVA bellen om de gaslucht te melden en wij helpen u verder.

ERBEVA Construction Projecten

Construction Services

Heeft een reparatie, renovatie of wilt een onderhoud uitvoeren? Of het betreft om een aanbouw, verbouw of nieuwbouw? ERBEVA Construction kan al deze diensten aanbieden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust contact met ons op.

Welke diensten vallen binnen de 24 uur spoed service?

De volgende diensten vallen binnen de 24 uur spoed service:

Afvoerontstopping
Lekkage
CV Storing
Electrische storingen (meterkast, stopcontacten, etc)

Voor de spoed service gelden er aanvullende voorwaarden. Alvorens één van onze monteurs bij u langs komt zullen deze met u worden besproken.

Contact

Nieuwbouw & Aanbouw

ERBEVA Construction
construction@erbeva.nl

Verbouw & Onderhoud

ERBEVA Construction
construction@erbeva.nl

Heeft u directe ondersteuning nodig?

Laat u uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaand nummer. Lees hier meer over onze directe ondersteuning.

  070 345 95 59 info@erbeva.nl Daguerrestraat 163 2561 TR Den Haag
  a
  Get In Touch With Us Today

  Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

  +585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
  fb tw in